Let's get started!
GRAD DE DIFICULTATE: Ușor
TIMP: 40 de minute
INGREDIENTE (Pentru 12 brioșe):
- 150g morcovi rași (cam doi morcovi medii)
- 2 ouă mici
- 1 pahar de zahăr
- 1/4 pahar de lapte
- 1/4 pahar de ulei
- 1 3/4 pahare făină
- 1 pliculeț zahăr vanilat
- o linguriță de scorțișoară
- migdale pentru ornat
MOD DE PREPARARE:
- Se spală și curăță morcovii, apoi se dau pe răzătoare (sau la robotul de bucătărie, ia mult mai puțin timp :) )
- Se bat ouăle cu zahărul, laptele și zahărul vanilat până se omogenizează bine, apoi se adaugă uleiul și scorțișoara.
- Făina se adaugă treptat amestecului, acesta arătând cam așa:
- În final se pun morcovii rași și se amestecă ușor cu mixerul la viteza 1.
- Compoziția se toarnă în formele de brioșe așezate în tava și se ornează cu migdale.
- Se lasă aproximativ 25 de minute la cuptorul preîncălzit la 220 grade Celsius.
Before
After
Și Tada!, brioșele cu morcovi sunt gata. Trebuie să spun că au un gust interesant și inedit, dar ceea ce m-a fascinat e că reprezintă un dulce cât de cât sănătos. Deci dacă vreți sa impresionați pe cineva cu ”vastele cunoștințe în arta dulciurilor”, nu ezitați să preparați aceste mici delicii!
Arată adorabil în hârtiuțele colorate cu roșu și portocaliu (chiar dacă sunt puțin cam mari... )
Trebuie sa fie foarte gustoase,pt ca arata tare bine, n-am incercat cu morcovi niciodata,am mancat odata foi cu bulion si cu crema ,la o cumnata de a mea, a fost minunata prajitura si aia era interesanta ca a ta, felicitari, la anii pe care-i ai ,esti indemanatica ,la fel ca fetita mea, are 18, ea face bilute de raphaelo,mai bune ca ale mele ,succes in continuare
RăspundețiȘtergereAdevarat, sunt foarte gustoase! Multumesc frumos!
Ștergere